Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Πειραιάς 1-0

Αυτοδιοικητικές εκλογές ή εκλογές για αθλητικά σωματεία έχουμε τελικά στον Πειραιά; Είμαστε μια πόλη που τιμάει την ομάδα της αλλά… μέσα στο γήπεδο…

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Αυτοδιοίκηση στον Πειραιά...

Η αυτοδιοίκηση στον Πειραιά έχει όνομα και καταβολές καθαρά Δημοκρατικές!!! Οφείλει για μία ακόμη φορά να στρέψει το βλέμμα της στην Δημοκρατική Παράταξη και άτομα που γνωρίζουν από Αυτοδιοίκηση... Νέοι με όρεξη, που ζουν, δραστηριοποιούνται και παλεύουν για την πόλη μας. Νέοι που έχουν σκοπό να δουλέψουν για την πόλη μας και όχι η πόλη μας να δουλέψει για αυτούς.
Και μυαλό λοιπόν έχουμε και γνωρίζουμε τί πρέπει να κάνουμε...  Θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα; Αν ναι, καιρός να δραστηριοποιηθούμε...

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Κάτω στο Πειραιά...

Κάτω στο Πειραιά στο λιμάνι ενέσκηψαν και αλλοι εκτός του απερχόμενου δημάρχου σωτήρες. 
Καλώς να ορίσουν εφ'οσον έχουν την ανάπτυξη της πόλης με τα συμφέροντα του λάου του Πειραιά ως στόχο.

Παρεμβαση

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

Συνάντηση στελεχών της Αριστερής Πρωτοβουλίας πραγματοποιήθηκε, προκειμένου να καθοριστεί η στάση των μελών της ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.
Θέσεις μας:
Οι παρεμβάσεις για την ενδυνάμωση του πλέγματος των θεσμών της Αυτοδιοίκησης, της Περιφερειακής Ανάπτυξης, του Δημοκρατικού Προγραμματισμού, με την παράλληλη μεταφορά πόρων και αρμοδιοτήτων από το Κέντρο στη Περιφέρεια και την επιτελική οργάνωση και λειτουργία του Κράτους, συνιστά μια βαθιά πολιτική διαδικασία, αφού σηματοδοτεί σημαντικές ρήξεις και ριζοσπαστικές τομές, σχετικές με την αναδιάταξη Διοικητικής, Οικονομικής και κατ’ επέκταση Πολιτικής εξουσίας, υπέρ της Περιφέρειας, βοηθά να επιλυθούν τα προβλήματα, με διαφάνεια, στο κοντινότερο, στον πολίτη, επίπεδο και υπηρετώντας έτσι την έννοια της Δημοκρατίας, απελευθερώνει δημιουργικές δυνάμεις του τόπου. Συγχρόνως αποτελεί βαθιά τομή στο Διοικητικό σύστημα, συμβάλλοντας στην αποτελεσματικότητα του.