Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ....ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ,8/9/2009

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΟΥΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ,ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ.
ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ,Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ.
ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ:
1. Οικονομικά Κόμματος
- Το ΠΑΣΟΚ θα χρησιμοποιήσει πόρους μόνον από την κρατική επιχορήγηση και εισφορές αποκλειστικά των μελών του.
-θα δημοσιοποιήσει αναλυτική και εξειδικευμένη κατάσταση κάθε εσόδου αλλά και κάθε δαπάνης. Θα δημοσιοποιήσει επίσης, κάθε σχετικό έγγραφο για τη δυνατότητα ενδελεχούς δημοσίου ελέγχου.
2. Δεοντολογία και οικονομικά υποψηφίων
-Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ δεσμεύονται να περιοριστούν στην έκδοση ενός μόνο προεκλογικού φυλλαδίου και μιας μόνο ταχυδρομικής αποστολής.
-Κάθε υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ υποβάλλει δήλωση «πόθεν έσχες» και ενημερώνει την Επιτροπή Διαφάνειας του Κινήματος για οποιασδήποτε μορφής εκκρεμότητα δεοντολογικής φύσης τυχόν έχει ενώπιον κάθε δικαστικής, διοικητικής, επαγγελματικής ή άλλης αρχής.
3. Οικολογική εκστρατεία
-Το ΠΑΣΟΚ και οι οργανώσεις του δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουν τη μέθοδο της αφισοκόλλησης για καμία προεκλογική δραστηριότητα.
- δεσμεύεται για μια «πράσινη» προεκλογική εκστρατεία και για την ανάληψη της δαπάνης καθαρισμού των χώρων των προεκλογικών του συγκεντρώσεων.
4. Διάλογος πολιτικών δυνάμεων
-Προτείνει για την τηλεοπτική συζήτηση στο επίπεδο των πολιτικών αρχηγών τη συμφωνία όρων που επιτρέπουν τον άμεσο διάλογο, τη συμμετοχή των πολιτών και την αναβάθμιση της ουσιαστικής πολιτικής αντιπαράθεσης
-Προτείνει πέραν αυτού τη συμφωνία για την αξιοποίηση του διαδικτύου και τη συμμετοχή των χρηστών του στην πολιτική αντιπαράθεση, είτε συνολικά στο επίπεδο των πολιτικών αρχηγών, είτε σε επιμέρους θεματικές με εκπροσώπους των κομμάτων.
Επισης δεσμεύεται να υλοποιήσει μετά τις εκλογές κατά προτεραιότητα, θέτοντας άμεσα προς ψήφιση στη Βουλή όλα τα νομοσχέδια αναβάθμισης του πολιτικού συστήματος και της αυτονομίας του καθώς και της εμπέδωσης της διαφάνειας στο δημόσιο βίο, με κορυφαίο το νέο εκλογικό νόμο που έχει δημόσια παρουσιάσει.
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ;ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ;
O ΛΑΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ.ΑΥΤΟ ΤΟ <<ΚΑΤΙ>> ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΛΟΙ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: